oh yeah,

 i adore you before i laid my eyes 

    

Main  PRINCESS   WEB  LogIn

 FASHION 

 

 
time is money

 I'm an addict 

megeszed még azt a bundáskenyeret?

► Lola vagyok. Hellobello. Tehát hol is kezdjük... már egy érett felnőtt nő lennék a magam 18 életévével de azért a kor nem minden mint tudjátok. Pesten tanulok egy szakgimnáziumba bizony. Nem Pesten élek, hanem attól nem messze, egy városban. Mindennapi örömömet az autóvezetésben élem ki nagyon szeretek vezetni emellett érdekel a divat és a kaja is megmozgatja piciny lelkem világát. Hát more mást már nem tudok magamról írni ha érdekel hosszabban ott van a PRINCESS menü ;)

 
so dont fuck

 
with mine ♡
Ha megtetszett az oldal kérj cserét, ne aggódj nem vagyok agresszív általában el szoktam fogadni ha mégse bocsi :( Mivel én sosem kérek cserét ezért ha tetszik az oldal te tedd meg :D szóval bátran kérj cserét :3
 
CSERÉT KÉRNI A CHATBEN LEHET!
 
11/betelhetetlen
 
CERILA   WONDEER   EMILY  
  SEMI  EDINA  BULI VIVI
 SAGA   AMY 

ÁLARCOS
HÖLGY

Zhora Blackwoodoo THEA
DZSENI    
     


 

 
did you miss me?

n é gy sz á z ö t v e n ö t ö d i k

day 02

Shannara krónikái

Huuuu ez a sorozat is egyszerűen fantasztikus. Teljesen más mint az előző a Frequency volt mivel ez a sorozat misztikus, természetfeletti lényekről szól. Én tényleg nagyon nemszeretem a nem valóság alapú sorozatokat, de ez valamiért nagyon magávalragadott (lehet Austin Butler miatt aki szintén nagy szerelmem *-* <3). Hogy őszinte legyek nekem leginkább a Narnia krónikáira hasonlított és nem csak a neve miatt hanem úgy a sztori alap koncepciója miatt. Részben még a The 100-hoz tudnám hasonlítani mivel a világ pusztulása után játszódik és a fiatalok próbálják megmenteni a világot. Emelett szerepel benne az Arrow 1. vagy 2. évadjának főgonosza Slade Wilson.

Évezredekkel civilizációnk pusztulása után bolygónkat - amit ekkor már Négyföldként ismerünk - az emberek mellett trollok, gnómok és elfek lakják. Utóbbiak közé tartozik a Shannara-család, akik felmenőik révén olyan természetfeletti képességek birtokosai, amelyek segítségével döntően befolyásolhatják a világ alakulását. A világét, amit most rég feledésbe merült, sötét erők fenyegetnek. A gonosz ellen három, egymástól gyökeresen eltérő személyiség fog össze: Amberle, az elf hercegnő, a Shannara-család utolsó leszármazottja, a félig ember, félig elf Will és Eretria, a bandita. Küldetésük, hogy megmentsék a világot - ám eközben saját félelmeikkel is meg kell küzdeniük.

Ebből is sajnos csak 1 évad van és csak 10 rész amik 42 percesek, de tényleg hihetetlen a története! IMDb-n 7,4mas az értékelése.

Címkék: sorozatajánló
2017.04.11. 10:38, Lola

n é gy sz á z ö t v e n n e gy e d i k

day 01

FREQUENCY - KAPCSOLAT

Azt hiszem, hogy ezt a sorozatot tényleg mindenkinek tudom ajánló. Nagyon eseménydús és egyben megható. A sorozat 2 szálon fut az egyik 1996-ban játszódik a másik meg a jelenben 2016-ban. 

Raimy Sullivan New York-i nyomozónő nyolcévesen elvesztette szintén nyomozó édesapját, Franket. 1996-ban Frank Sullivan beépített ügynökként dolgozott, amikor egy balul sikerült akció során lebukott, és ez az életébe került. Azóta húsz esztendő telt el, a régmúlt sebei már-már begyógyultak, amikor egy nap Raimy döbbenetes felfedezést tesz: rádión kapcsolatba tud lépni édesapjával. Az első, szinte sokkszerű élmény után a nyomozónő elmondja Franknek a halálos kimenetelű akciót. Apja így elkerüli a végzetét, ám ez beláthatatlan következményekkel járhat a jövőre, a 2016-ban élő Raimyre nézve is. Apa és lánya mindent megtesznek, hogy elkerüljék a változások előidézte katasztrófát.

Erről szól nagyvonalakban a sorozat, tehát akit érdekelnek a nyomozós sorozatok az mindenképpen nézze meg 1 évad van csak és abban 13 rész mindenegyik rész 42 perces körübelül én 1 nap alatt végignéztem mert képtelen voltam abbahagyni és másik nap folytatni mert borzasztóan izgalmas volt. Ha jól tudom van egy ugyanerről szóló film, csak ott az apuka tűzoltó volt és abba "halt bele". IMDb-n 7,7es értékelést kapott.

Címkék: sorozatajánló
2017.04.10. 15:29, Lola

n é gy sz á z ö t v e n h a r m a d i k

day 00

Sziasztooook. Olyan találtaaam ki. Sorozathét lesz az oldalon. Bizooony 5 napon keresztül minden nap egy új sorozatot mutatok be és ajánlok nektek. Nekem mindig nagy dilemma szokott az lenni, hogy milyen sorozatot is kezdjek el nézni. Én sorozatok terén sokkal jobban szeretem az izgalmas pörgős eseménydús sorozatokat, az olyan hogy pl gossip girl, született feleségek nem igazán jönnek be, de ha te is az izgalmasabb sorozatokat kedveled nézz be minden nap hátha találsz kedvedre valót. 

Eddig is volt az oldalon sorozatajánló amit hogyha a bejegyzés alján rákattintotok a SOROZATAJÁNLÓ címkére, ki fogja adni az összeset amiről már írtam. Ezek a Revolution,  The 100, Arrow, Flash, Orange is the new black, The Originals, The Vampire Diaries, The Walking Dead, H2O (XD), Avatar: Legend of Aang, Crisis

Amit ezek közül mai napig nézek mert még jelenleg is fut az csak a The Originals és nagyon talán a The 100. A többi is rettentően izgi csak a 2000 évad alatt meguntam. Persze kivéve azokat amik már befejeződtek ilyen a Legend of Aang amit ami napig imádok és ujranéztem már 4x annyira gyönyörű története van, a Revolution is befejeződött és a Crisis is de ezeket bátran tudom ajánlani nektek ha esetleg még nem láttátok.

Szóval ha nem tudjátok eldönteni milyen sorozatot kezdjetek el akkor tudod a dolgod :D Remélem várjátok a jövőhetet és holnap tali egy jó sorozattal :*

Címkék: sorozatajánló
2017.04.09. 15:01, Lola

n é gy sz á z ö t v e n k e t t e d i k

Hellobello. Immáron hogy már kb 2 honapja volt lassan az oldal 6. születésnapja és 6 éve az, hogy honlapokat szerkesztgetek gportal, gondoltam hozok nektek egy érdekes bejegyzést a régi gportalos szokásokkal kapcsolatban. Aki régebb óta van jelen itt biztos tud ezekkel azonosulni és ő maga is találkozott vele, aki meg nem az megtudja, hogy hogyan mentek a dolgok errefele régen.

 RÉGI GPORTALOS SZOKÁSOK, DOLGOK 

1. írni a cseréid chatjébe ha új design került fel az oldaladra
Jaj hát igen ez annyira menő volt régen, énis csomószor csináltam ezt. Alkottál egy tök fasza kinézetet rögtön az összes cseréd chatjébe kellett irni egy tipikus sablon szöveget amit mind a 20 cseréd chatjébe ugyanazt írtad ami általában így hangott: Kedves szerki, új design került az oldalamra, örülnék ha bekukkantanál és véleményeznéd! :) Igen valahogy pont így és ezeknek a változatai voltak :D

2. nem mindegy hogy elite vagy top
Asszem így hívták azt a kettőt amikor még 2 fajta csere volt az oldalon. Az elite volt az amikor képpel tetted ki az illetőt a top meg az amikor csak a nevét írtad ki. Bizony 6 éve még ez sem volt mindegy :D

3. versenyek kredit nyereménnyel
Minden valamire való gportal oldal anno biztos hogy rendezett legalább 1 versenyt és aki azt megnyerte kreditet kapott cserébe. Lehetett ez sima tábla verseny, design szerkesztő verseny vagy akármilyen értelmetlen verseny úgyis jelentkeztél mert kellett a kredit. Természetesen minden oldalon volt egy v.a.j menü amit sokáig nemtudtam mi a rákért csinálnak vaj menüt én azzal a kenyeret kenem meg na mindegy minimum 2 évembe telt mire megfejtettem, hogy az a versenyek amikre jelentkeztem menü és ide kellett betenni a táblát xdd

4. állatos oldalak minden mennyiségben
Nem zavart, hogy van már 100 állatos oldal te akkor is létrehoztad a 101.et mert az állatos oldal annyira kurva menő volt régen!!!! Nekem is volt cicás oldalam dream-cats.gportal.hu néven futott és ah minden szar macskás tudnivalót begépeltem a macskás könyvemből és föltettem az oldalra mert akkoriban még ez volt a legnagyobb trend. Persze az oldaladnak kellett egy szlogen is pl dream-cats, ahol mindent megtalálsz a 4 lábú szőrös jószágokról vagy valami hasonló  Minél jobb design egy állatos oldalra csilivili hatalmas fejléc stb... azok voltak a szép idők! :D

5. design
ehez nem tudok mit írni csak csatolok két 2011ben készült designet, amik nekem személy szerint nagyon tetszenek, kicenzúráztam honnan van, meg a személyes vonatkozásokat, mert sose lehet tudni de ilyen volt régen egy igazi honlap :D Nagyítsátok ki mindent megtaláltok rajta ami annó menő volt, oldalas chat szabályzatok, ha elég menő volt az oldalak akkor a "pornép" kérhette hogy hirdesd az oldalát persze kreditért cserébe. És bizony az angol szavak magyarra forditása pl site-oldal ki nem maradhattak nehogy a kedves látogató ne érte mi a szitu. Ja és persze ha éppen designet váltottál és eltarthatott akár 30 percig is ki kellett irnod egy bejegyzésbe hogy elnézést az összevissza designért, éppen most cseréled le, és hamarosan jön az új.  

KÉP KÉP

Félreértések elkerülése érdekében ezzel semelyik régebbi gportalos embert nem szeretném megbántani, HISZ ÉN IS ILYEN VOLTAM. Amiket leírtam egytől egyik mind igazak voltak rám is :D

2017.04.08. 15:23, Lola

n é gy sz á z ö t v e n e gy e d i k

Sziasztok. Tudom, hogy ma nem vasárnap van és általában vasárnap szokott lenni lookbook, de hát most legyen pénteken :D Végre tavasz van lehet polokat fölvenni ez a kedvenc időm esküszöm. Nekem az összes összeállítás a szívemhez nőtt, nemtudom melyik a kedvencem, nektek melyik tetszik a legjobban?

            

2017.04.07. 22:07, Lola

n é gy sz á z ö t v e n e d i k

NOW YOU SEE ME

Én nagyon kevés filmet szeretek de ez a film fantasztikus. Biztos vagyok benne hogy 99%-otok látta már mert tényleg nagyon népszerű és fantasztikus film. Én már mindkét részét láttam körübelül 5x de megunhatatlan tegnap megnéztem ujra mindkét részét este és ahhhh. Annyira fantasztikus :D Főleg Jack miatt az a csávó esküszöm nektek a szerelmem. Őszintén szólva azt hiszem nekem az első része picivel jobban tetszett mint a 2. mivel az első részben a csaj jobb volt a 2.ban a Lula kicsit néha fölkúrt :D De összességében aki még véletlenül valamilyen csoda folytán nem látta, KÖTELEZŐ MEGNÉZNIE!!!

Címkék: filmajánló film
2017.04.06. 15:09, Lola
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints