are you insane

 
like me?

 i adore you before i laid my eyes 

    

Main  PRINCESS   WEB  LogIn

 FASHION 

 

 
been in pain

 I'm an addict 

megeszed még azt a bundáskenyeret?

► Lola vagyok. Hellobello. Tehát hol is kezdjük... már egy érett felnőtt nő lennék a magam 19 életévével de azért a kor nem minden mint tudjátok. Pesten tanulok egy szakgimnáziumba bizony. Nem Pesten élek, hanem attól nem messze, egy városban. Mindennapi örömömet az autóvezetésben élem ki nagyon szeretek vezetni emellett érdekel a divat és a kaja is megmozgatja piciny lelkem világát. Hát more mást már nem tudok magamról írni ha érdekel hosszabban ott van a PRINCESS menü ;)

 
like me?

 
Ha megtetszett az oldal kérj cserét, ne aggódj nem vagyok agresszív általában el szoktam fogadni ha mégse bocsi :( Mivel én sosem kérek cserét ezért ha tetszik az oldal te tedd meg :D szóval bátran kérj cserét :3
 
CSERÉT KÉRNI A CHATBEN LEHET!

 

 
did you miss me?

n é gy sz á z ö t v e n h a t o d i k

day 03

BLINDSPOT - REJTJELEK

Ahhh szóval ez a sorozat megint nyomozós vagyis konkrétan nyomozós hisz az FBI-ról szól, pontosabban egy Kurt Waller nevű FBI ügynökről és a csapatáról.

A Rejtjelek egy súlyos amnéziában szenvedő nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: "Kurt Weller FBI". Kezdetét veszi egy megdöbbentő, fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és ami révén egyre közelebb kerülünk annak megfejtéséhez, hogy ki is a rejtélyes nő.

Szóval az első évad első 10 része kb arról szól, hogy az FBI-os csapat megoldja a tetoválások segítségével a rejtélyeket, igen kb a 6.rész után unalmassá válik de esküszöm csak jussatok túl azon és ahhh teljesen más fordulatot vesz a sorozat már az 1 évad közepétől és a második évad meg már igazából teljesen más irányba megy és mást nyomoz az FBI-os csapat. Szóval tényleg nagyon izgalmas, teli van fordulatokkal eddig 2 évad van vagyis a 2. évad most megy a 18. résznél jár kb van hozzá magyar szinkron de angol szinkron magyar felirat is. Tényleg nagyon ajánlom!!!

Címkék: sorozatajánló
2017.04.12. 15:00, Lola

n é gy sz á z ö t v e n ö t ö d i k

day 02

Shannara krónikái

Huuuu ez a sorozat is egyszerűen fantasztikus. Teljesen más mint az előző a Frequency volt mivel ez a sorozat misztikus, természetfeletti lényekről szól. Én tényleg nagyon nemszeretem a nem valóság alapú sorozatokat, de ez valamiért nagyon magávalragadott (lehet Austin Butler miatt aki szintén nagy szerelmem *-* <3). Hogy őszinte legyek nekem leginkább a Narnia krónikáira hasonlított és nem csak a neve miatt hanem úgy a sztori alap koncepciója miatt. Részben még a The 100-hoz tudnám hasonlítani mivel a világ pusztulása után játszódik és a fiatalok próbálják megmenteni a világot. Emelett szerepel benne az Arrow 1. vagy 2. évadjának főgonosza Slade Wilson.

Évezredekkel civilizációnk pusztulása után bolygónkat - amit ekkor már Négyföldként ismerünk - az emberek mellett trollok, gnómok és elfek lakják. Utóbbiak közé tartozik a Shannara-család, akik felmenőik révén olyan természetfeletti képességek birtokosai, amelyek segítségével döntően befolyásolhatják a világ alakulását. A világét, amit most rég feledésbe merült, sötét erők fenyegetnek. A gonosz ellen három, egymástól gyökeresen eltérő személyiség fog össze: Amberle, az elf hercegnő, a Shannara-család utolsó leszármazottja, a félig ember, félig elf Will és Eretria, a bandita. Küldetésük, hogy megmentsék a világot - ám eközben saját félelmeikkel is meg kell küzdeniük.

Ebből is sajnos csak 1 évad van és csak 10 rész amik 42 percesek, de tényleg hihetetlen a története! IMDb-n 7,4mas az értékelése.

Címkék: sorozatajánló
2017.04.11. 10:38, Lola

n é gy sz á z ö t v e n n e gy e d i k

day 01

FREQUENCY - KAPCSOLAT

Azt hiszem, hogy ezt a sorozatot tényleg mindenkinek tudom ajánló. Nagyon eseménydús és egyben megható. A sorozat 2 szálon fut az egyik 1996-ban játszódik a másik meg a jelenben 2016-ban. 

Raimy Sullivan New York-i nyomozónő nyolcévesen elvesztette szintén nyomozó édesapját, Franket. 1996-ban Frank Sullivan beépített ügynökként dolgozott, amikor egy balul sikerült akció során lebukott, és ez az életébe került. Azóta húsz esztendő telt el, a régmúlt sebei már-már begyógyultak, amikor egy nap Raimy döbbenetes felfedezést tesz: rádión kapcsolatba tud lépni édesapjával. Az első, szinte sokkszerű élmény után a nyomozónő elmondja Franknek a halálos kimenetelű akciót. Apja így elkerüli a végzetét, ám ez beláthatatlan következményekkel járhat a jövőre, a 2016-ban élő Raimyre nézve is. Apa és lánya mindent megtesznek, hogy elkerüljék a változások előidézte katasztrófát.

Erről szól nagyvonalakban a sorozat, tehát akit érdekelnek a nyomozós sorozatok az mindenképpen nézze meg 1 évad van csak és abban 13 rész mindenegyik rész 42 perces körübelül én 1 nap alatt végignéztem mert képtelen voltam abbahagyni és másik nap folytatni mert borzasztóan izgalmas volt. Ha jól tudom van egy ugyanerről szóló film, csak ott az apuka tűzoltó volt és abba "halt bele". IMDb-n 7,7es értékelést kapott.

Címkék: sorozatajánló
2017.04.10. 15:29, Lola

n é gy sz á z ö t v e n h a r m a d i k

day 00

Sziasztooook. Olyan találtaaam ki. Sorozathét lesz az oldalon. Bizooony 5 napon keresztül minden nap egy új sorozatot mutatok be és ajánlok nektek. Nekem mindig nagy dilemma szokott az lenni, hogy milyen sorozatot is kezdjek el nézni. Én sorozatok terén sokkal jobban szeretem az izgalmas pörgős eseménydús sorozatokat, az olyan hogy pl gossip girl, született feleségek nem igazán jönnek be, de ha te is az izgalmasabb sorozatokat kedveled nézz be minden nap hátha találsz kedvedre valót. 

Eddig is volt az oldalon sorozatajánló amit hogyha a bejegyzés alján rákattintotok a SOROZATAJÁNLÓ címkére, ki fogja adni az összeset amiről már írtam. Ezek a Revolution,  The 100, Arrow, Flash, Orange is the new black, The Originals, The Vampire Diaries, The Walking Dead, H2O (XD), Avatar: Legend of Aang, Crisis

Amit ezek közül mai napig nézek mert még jelenleg is fut az csak a The Originals és nagyon talán a The 100. A többi is rettentően izgi csak a 2000 évad alatt meguntam. Persze kivéve azokat amik már befejeződtek ilyen a Legend of Aang amit ami napig imádok és ujranéztem már 4x annyira gyönyörű története van, a Revolution is befejeződött és a Crisis is de ezeket bátran tudom ajánlani nektek ha esetleg még nem láttátok.

Szóval ha nem tudjátok eldönteni milyen sorozatot kezdjetek el akkor tudod a dolgod :D Remélem várjátok a jövőhetet és holnap tali egy jó sorozattal :*

Címkék: sorozatajánló
2017.04.09. 15:01, Lola

n é gy sz á z ö t v e n k e t t e d i k

Hellobello. Immáron hogy már kb 2 honapja volt lassan az oldal 6. születésnapja és 6 éve az, hogy honlapokat szerkesztgetek gportal, gondoltam hozok nektek egy érdekes bejegyzést a régi gportalos szokásokkal kapcsolatban. Aki régebb óta van jelen itt biztos tud ezekkel azonosulni és ő maga is találkozott vele, aki meg nem az megtudja, hogy hogyan mentek a dolgok errefele régen.

 RÉGI GPORTALOS SZOKÁSOK, DOLGOK 

1. írni a cseréid chatjébe ha új design került fel az oldaladra
Jaj hát igen ez annyira menő volt régen, énis csomószor csináltam ezt. Alkottál egy tök fasza kinézetet rögtön az összes cseréd chatjébe kellett irni egy tipikus sablon szöveget amit mind a 20 cseréd chatjébe ugyanazt írtad ami általában így hangott: Kedves szerki, új design került az oldalamra, örülnék ha bekukkantanál és véleményeznéd! :) Igen valahogy pont így és ezeknek a változatai voltak :D

2. nem mindegy hogy elite vagy top
Asszem így hívták azt a kettőt amikor még 2 fajta csere volt az oldalon. Az elite volt az amikor képpel tetted ki az illetőt a top meg az amikor csak a nevét írtad ki. Bizony 6 éve még ez sem volt mindegy :D

3. versenyek kredit nyereménnyel
Minden valamire való gportal oldal anno biztos hogy rendezett legalább 1 versenyt és aki azt megnyerte kreditet kapott cserébe. Lehetett ez sima tábla verseny, design szerkesztő verseny vagy akármilyen értelmetlen verseny úgyis jelentkeztél mert kellett a kredit. Természetesen minden oldalon volt egy v.a.j menü amit sokáig nemtudtam mi a rákért csinálnak vaj menüt én azzal a kenyeret kenem meg na mindegy minimum 2 évembe telt mire megfejtettem, hogy az a versenyek amikre jelentkeztem menü és ide kellett betenni a táblát xdd

4. állatos oldalak minden mennyiségben
Nem zavart, hogy van már 100 állatos oldal te akkor is létrehoztad a 101.et mert az állatos oldal annyira kurva menő volt régen!!!! Nekem is volt cicás oldalam dream-cats.gportal.hu néven futott és ah minden szar macskás tudnivalót begépeltem a macskás könyvemből és föltettem az oldalra mert akkoriban még ez volt a legnagyobb trend. Persze az oldaladnak kellett egy szlogen is pl dream-cats, ahol mindent megtalálsz a 4 lábú szőrös jószágokról vagy valami hasonló  Minél jobb design egy állatos oldalra csilivili hatalmas fejléc stb... azok voltak a szép idők! :D

5. design
ehez nem tudok mit írni csak csatolok két 2011ben készült designet, amik nekem személy szerint nagyon tetszenek, kicenzúráztam honnan van, meg a személyes vonatkozásokat, mert sose lehet tudni de ilyen volt régen egy igazi honlap :D Nagyítsátok ki mindent megtaláltok rajta ami annó menő volt, oldalas chat szabályzatok, ha elég menő volt az oldalak akkor a "pornép" kérhette hogy hirdesd az oldalát persze kreditért cserébe. És bizony az angol szavak magyarra forditása pl site-oldal ki nem maradhattak nehogy a kedves látogató ne érte mi a szitu. Ja és persze ha éppen designet váltottál és eltarthatott akár 30 percig is ki kellett irnod egy bejegyzésbe hogy elnézést az összevissza designért, éppen most cseréled le, és hamarosan jön az új.  

KÉP KÉP

Félreértések elkerülése érdekében ezzel semelyik régebbi gportalos embert nem szeretném megbántani, HISZ ÉN IS ILYEN VOLTAM. Amiket leírtam egytől egyik mind igazak voltak rám is :D

2017.04.08. 15:23, Lola

n é gy sz á z ö t v e n e gy e d i k

Sziasztok. Tudom, hogy ma nem vasárnap van és általában vasárnap szokott lenni lookbook, de hát most legyen pénteken :D Végre tavasz van lehet polokat fölvenni ez a kedvenc időm esküszöm. Nekem az összes összeállítás a szívemhez nőtt, nemtudom melyik a kedvencem, nektek melyik tetszik a legjobban?

            

2017.04.07. 22:07, Lola
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!